eenvoudig caravanverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal caravanverzekeringen dat we voor u vergelijken

Aantal caravanverzekeringen na uw selectie

Werkwijze

Over ons:

Caravanverzekering-vergelijken.com is in 2012 bedacht door Netofex B.V. te Groningen. Wij zijn een trotse jonge onderneming met een frisse kijk op vergelijken. Onze vergelijkers zijn gebouwd op snelheid. Ons doel met deze website is dan ook om zo snel mogelijk inzichten te geven in de verschillende caravan verzekeringen. Netofex BV bestaat uit Bart ter Maat, Gertjan Koops van ‘t Jagt, Robert Brugman, Brandon Tilstra, Niek Hindriks en Robin Vuijk.

 

Premieberekening:

Voor het berekenen van de premies voor deze caravanverzekeringen maken wij gebruik van ijkgegevens. Dat wil zeggen dat wij gegevens invullen die gebaseerd zijn op een gemiddelde Caravan.

Waar verdienen we geld aan:

Wij bieden de informatie op onze vergelijkingswebsite gratis aan. Het kost veel tijd en geld om de website op te zetten, te onderhouden en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze informatie up-to-date is en de website voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Als u een verzekering afsluit, dan krijgen wij hiervoor veelal een bedrag van de desbetreffende verzekeraar. De meting en betaling van deze vergoeding loopt meestal via een affiliate netwerk, Voorbeelden hiervan zijn www.zanox.com of www.daisycon.com.

De hoogte van het bedrag wat een verzekeraar betaald is niet bepalend in de plaats in onze vergelijking.

 

Meest gekozen:

Wij selecteren standaard op “meest gekozen”.

Maandelijks berekenen we per adverteerder, hoeveel procent van het totaal van de polissen, bij elke individuele adverteerder zijn geplaatst. Hierbij is 100%  dus, het totaal van alle polissen wat er via onze site in de maand is gerealiseerd. Deze percentages plaatsen we op de website.

De verzekeraar waar met het hoogste percentage staat als meest prominent getoond.

Naast “meest gekozen”, kunt u ook op “de goedkoopste” vergelijken. Hierbij wordt vergeleken op de maandelijks te betalen premie.

 

Ons adres:

Netofex BV & Vergelijktverzekeringen BV

Kraneweg 13-9

9718JC Groningen

050 73 70 213


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450