eenvoudig caravanverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal caravanverzekeringen dat we voor u vergelijken

Aantal caravanverzekeringen na uw selectie

Veelgestelde vragen

Wat dekt een caravanverzekering?

Met een caravanverzekering verzekert u zich tegen de kosten van schade of diefstal aan uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen. Schade die onderweg óf op de camping is veroorzaakt, wordt met een caravanverzekering gedekt.

Is een caravanverzekering verplicht?

Het afsluiten van een caravanverzekering is niet verplicht. Het is wél raadzaam een dergelijke verzekering af te sluiten om gedekt te zijn tegen schade aan uw caravan.

Valt mijn caravan onder mijn autoverzekering?

Afhankelijk van uw autoverzekering is uw caravan gedekt tegen aansprakelijkheid. Wanneer de caravan aangekoppeld is aan de auto bent u alleen verzekerd tegen schade die u aan anderen heeft veroorzaakt. Wanneer de caravan niet is aangekoppeld aan de auto, loopt een eventuele WA-dekking niet via uw autoverzekering, maar via uw aansprakelijkheidsverzekering.  Diefstal, stormschade of beschadiging van uw caravan is met een autoverzekering en/of aansprakelijkheidsverzekering niet gedekt. Wanneer u zich ook daartegen wilt verzekeren, is het raadzaam een aparte caravanverzekering af te sluiten.

Zijn aansprakelijkheidszaken meeverzekerd?

Afhankelijk van uw autoverzekering is uw caravan gedekt tegen aansprakelijkheid, zolang de caravan aan de auto is gekoppeld. Aansprakelijkheden zijn namelijk standaard meeverzekerd in de autoverzekering.

Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450