eenvoudig caravanverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal caravanverzekeringen dat we voor u vergelijken

Aantal caravanverzekeringen na uw selectie

Ons land heeft de hoogste caravandichtheid van Europa. U kunt dus gerust stellen dat Nederland een echt caravan land is. Honderdduizenden Nederlanders trekken er jaarlijks op uit met hun mobiele vakantiehuis. Een caravanverzekering verzekert u tegen diefstal, brand, schade door storm of een aanrijding. Zo kunt u dus met een gerust hart op reis. 

Waarom een caravan verzekering nemen?

Het afsluiten van een caravanverzekering is niet verplicht maar wel raadzaam. Zolang de caravan gekoppeld is aan uw auto dan is de schade die u aanricht bij anderen verzekerd. Maar uw eigen caravan is niet verzekerd. Diefstal, stormschade of beschadiging worden dus niet gedekt en kunnen ervoor zorgen dat u vakantie al snel in de soep loopt. Met een standaard caravanverzekering bent u gedekt voor:

 • Schade door brand
 • Diefstal en inbraak
 • Zelfontbranding
 • Inventaris
 • Ontploffing

Onder deze dekking vallen ook de voortent en de aanbouw. U kunt er ook voor kiezen om uw inboedel, luifel en apparatuur mee te verzekeren. Zaken als het bergen of opruimen van de caravan kunnen eveneens verzekerd worden. De meeste carvanverzekeringen gelden ook in het buitenland maar dit verschilt wel per verzekering.

Uitgebreide dekking voor uw caravan

De basisdekking van uw caravanverzekering kunt u ook nog uitbreiden met drie aanvullende dekkingen:

 • Hagel -en stormschade
  Hagel kan het dak van uw caravan al snel veranderen in een poffertjespan. Als u een hagelbestendig dak op uw caravan heeft dan voorkomt dit schade door hagel en levert dit bij de meeste caravanverzekeraars bovendien korting op de premie op.
 • Inventaris
  De inhoud van uw caravan betreft alle spullen die niet door de fabrikant geleverd zijn. We noemen dit ook wel de inventaris.
 • Verhaalsrechtsbijstand
  Bij verhaalsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij het verhalen van schade die u hebt geleden door het toedoen van een ander.

Vergelijk uw caravanverzekering

Voor een paar euro’s per maand bent u al verzekerd. Maar waar kunt u zich het beste verzekeren? Vergelijk hier de premies en dekkingen per caravanverzekering en bespaar!


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450